Από την πασαρέλα στον δρόμο

>

Street and catwalk fashion

Η Athens Xclusive Designers Week δεν είναι μια διοργάνωση που διαρκεί  μόνο τις ημέρες που διεξάγεται. Είναι μια διοργάνωση που μένει στο... υποσυνείδητό σου. Περπατώντας μια χειμερινή ημέρα στην Πανεπιστημίου, το βλέμμα προσηλώθηκε σε μια φούστα που φορούσε μια χαριτωμένη κοπέλα.

 

Το σχέδιο μου θύμισε αμέσως τις πασαρέλες της 18ης Athens Xclusive  Designers Week, που είχα δει πριν λίγο διάστημα. Η  φούστα ήταν σε ασπρόμαυρη απόχρωση με γεωμετρικά σχέδια και θύμιζε  πολύ ένα κομμάτι της χειμερινής συλλογής 2015 του σχεδιαστή Τάσου  Μητρόπουλου, που είναι στην ίδια απόχρωση και διακρίνεται από γεωμετρικά μοτίβα στο σχήμα του λαβυρίνθου.

 

Η κοπέλα φωτογραφήθηκε, αφού δέχτηκε με πολύ ευχάριστη διάθεση, και η φωτογραφία της δημοσιεύεται εδώ μαζί με του μοντέλου για να  διαπιστώσετε πώς με καθόλου ή λίγες αλλαγές, μπορείτε να βρεθείτε από την πασαρέλα... στον δρόμο.

 

 

 

Vulva: Το περιοδικό σε ΜΙΑ σελίδα. Η σύγχρονη ελληνική δημιουργία

σε μόδα, φωτογραφία, θέατρο, μουσική, αρθρογραφία, ρεπορτάζ δρόμου.

....................................................................................................................................................................................

Vulva: The magazine in ONE page. Contemporary hellenic creation

in fashion, photography, theatre, music, design, articles, street reportage.