Το Vulva.gr ως χορηγός επικοινωνίας παρουσιάζει το ιδιαίτερο event "Pixel Rainbow Hair & Fashion Show Part I" που διοργανώνει η Palco Professional Greece στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη στις 17-04-2016.

 

Το οδοιπορικό της Αθήνας του Πολιτιστικού Κέντρου μεταμορφώνεται σε ένα σύγχρονο art music & fashion σκηνικό όπου θα παρουσιαστούν σειρές απο την συλλογή spring-summer 2016 με νέες ευρωπαικές τάσεις hair couture.

 

Το event θα συνδιαστεί με fashion show βραδινών και νυφικών, από επιλεγμένους designers & οίκους νυφικών. Η καλλιτεχνική επιμέλεια υπογράφεται από τον μοναδικό fashion expert
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΣΠΙΡΗ.

 

Η PALCO PROFESSIONAL θα εντυπωσιάσει με Glam-grunge hairstyles, Chingoon sculture, Extreme beauty vogue italia, Crazy stuff, Hair color teen vogue & highlights , Beauty Report, Couture shoot και Glam hair Rock.

 

Οι προσκεκλημένοι θα ζήσουν σε μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα ένα cinematic σκηνικό όπου θα εξελιχθεί ένα fashion story για την καλοκαιρινή καμπάνιας της PALCO PROFESSIONAL.

 

Πρόκειται για ένα hair fashion show υψηλών προδιαγραφών το οποίο έχει γίνει
θεσμός εδώ και 4 χρόνια.

 

 

Vulva: Το περιοδικό σε ΜΙΑ σελίδα. Η σύγχρονη ελληνική δημιουργία

σε μόδα, φωτογραφία, θέατρο, μουσική, αρθρογραφία, ρεπορτάζ δρόμου.

....................................................................................................................................................................................

Vulva: The magazine in ONE page. Contemporary hellenic creation

in fashion, photography, theatre, music, design, articles, street reportage.