>

Ο καθρέφτης,
ο Πρίγκιπας των Χριστουγέννων και

ο Ερωτόκριτος

Το πιο παραμυθένιο, όπως ήδη έγραψαν πολλά διαδικτυακά μέσα, fashion show μας χάρισαν οι άνθρωποι και συνεργάτες τουFashion Erotokritos στο Christmas Factory το Σάββατο στις

5 Δεκεμβρίου.

Στο fashion show με τίτλο "Οι Πρίγκιπες των Χριστουγέννων" παρουσιάστηκαν ανδρικές δημιουργίες του οίκου Prince Erotokritos, με τη λυρική συνοδεία της σοπράνο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Κάτιας Πάσχου, και των συνεργατών της.

 

Με τη ζωντανή, μουσική υπόκρουση των χριστουγεννιάτικων άριων, τα μοντέλα ανέβηκαν στη σκηνή και παρατάχθηκαν με τρόπο που θύμιζαν καθρέφτη. Το σκηνικό είχε διαμορφωθεί με τρόπο που δημιουργούσε την αίσθηση πως το ένα μοντέλο καθρέφτιζε το άλλο, ενώ τα οι θέσεις των μοντέλων εναλλάσσονταν έτσι ώστε να προβληθούν ολόπλευρα όλες οι δημιουργίες.

 

Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν στο Χαμόγελο του Παιδιού. Όχι, δεν ήταν μια συνηθισμένη επιφανειακή κίνηση όπως αυτές που συνοδεύουν τις "γκλαμουράτες" εκδηλώσεις. Είναι ο τρόπος που έχει επιλέξει οΕρωτόκριτος Κιμιωνής να τιμά τη μνήμη και την υπόσχεση που είχε δώσει στο γιο του, Μανώλη. Ο Μανώλης "έφυγε" πριν από 6 χρόνια από λευχαιμία.

 

Είναι ένας μικρός πρίγκιπας των ουρανών τώρα ο Μανώλης. Και βλέπει το αληθινό βλέμμα του μπαμπά του, μέσα σε έναν θαμπωμένο από φώτα κόσμο, και χαίρεται. Είμαι σίγουρη γι' αυτό... Το team της διοργάνωσης του fashion show, που πραγματικά μας ταξίδεψε στο μαγικό κλίμα των Χριστουγέννων, ήταν η δεμένη πια, ζεστή και επιτυχημένη, οικογενειακή παρέα του Fashion Erotokritos. H Βίκυ Χαντζήπαρουσίασε το fashion show, oΛάκης Γαβαλάς ανέλαβε την καλλιτεχνική διεύθυνσή του, ενώ ηΤζένη Οικονόμου Ρίζου ήταν η υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων.

 

Στην εκδήλωση παρεβρέθηκε επίσης ο Simone Arnabold, Γενικός Διευθυντής της Realize slr - Italy και στενός πια συνεργάτης του Fashion Erotokritos. Μαζί, Realize καιErotokritos, σχεδιάζουν να συνδιοργανώσουν το Φεστιβάλ Νέων Ελλήνων Σχεδιαστών που θα πραγματοποιηθεί, όπως ανακοινώθηκε, τον Οκτώβριο του 2016.

 

Το υπέροχο ένδυμα της Κάτιας Πάσχου δημιουργήθηκε ειδικά για τη βραδιά από τον "πριγκιπικό" οίκο μόδας, καθώς και οι ενδυμασίες της χορωδίας, των τενόρων, των μουσικών και φυσικά... της παρουσιάστριας.

 

Καλά Παραμυθένια Χριστούγεννα!

 

Vulva: Το περιοδικό σε ΜΙΑ σελίδα. Η σύγχρονη ελληνική δημιουργία

σε μόδα, φωτογραφία, θέατρο, μουσική, αρθρογραφία, ρεπορτάζ δρόμου.

....................................................................................................................................................................................

Vulva: The magazine in ONE page. Contemporary hellenic creation

in fashion, photography, theatre, music, design, articles, street reportage.