>

Το Vulva χορηγός επικοινωνίας του  New Generations Fashion Lines 2016

Τα νέα ταλέντα της ελληνικής μόδας

Το Vulva στηρίζει άμεσα τους/τις νέους/ες σχεδιαστές/τριες της ελληνικής μόδας ως χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης New Generations Fashion Lines 2016 που θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του Ερωτόκριτου Κυμιωνή σε συνεργασία με την Stalexpo στις 26 Σεπτεμβρίου στο Περιστύλιο του Ωδείου Αθηνών. Ένα εκπληκτικό fashion show αναμένεται να παρακολουθήσουμε στο Ωδείο Αθηνών στις 26 Σεπτεμβρίου, στη διάρκεια του οποίου νέοι και νέες σχεδιαστές και σχεδιάστριες θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν στο ευρύ κοινό τις δημιουργίες τους.

 

Έντονη και ιδιαίτερη προσωπικότητα χαρακτηρίζει τις τέσσερις πρώτες συμμετοχές του New Generations Fashion Lines 2016. Η Φωτούλα Φιλήντρα με το brand “Fo.Fil” μετέφερε το πάθος της για το Σχέδιο από τη Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων στη Μόδα, ενώ η 19χρονη Κατερίνα Μπλεμπουτζάκη ή αλλιώς “L.A. Blue”  θυμάται τον εαυτό της ως παιδί να παίζει με τις κούκλες με κύριο σκοπό να μεταποιεί τα ρούχα τους. Η Lena Lada ξεκίνησε να σχεδιάζει από την ηλικία των 5 ετών, έχει μαθητεύσει δίπλα στον Μιχάλη Ασλάνη, του οποίου παρέμεινε συνεργάτης μέχρι το τέλος της ζωής του, έχει συμμετάσχει στους New Designers της 16ης Athens Xclusive Designers Week, ενώ πλέον διαθέτει τη δεύτερή της συλλογή για τη σεζόν A/W 2016-2017 με τίτλο “Clothing Sculpture”.  Η Paraskelou έλκοντας την καταγωγή της από την Καππαδοκία και έχοντας εμπνευστεί το όνομα του brand της από την ομώνυμη γιαγιά της Παρασκελού, βρήκε την νέα της πατρίδα, όπως η ίδια δηλώνει, στο Μεταξουργείο, όπου “ανάμεσα στα υφάσματα, τα μολύβια, τα χαρτόνια και τους χάρακες” πραγματοποιεί το όνειρό της.

 

Η διοργάνωση δεν στηρίζει μόνο τα νέα ταλέντα της ελληνικής μόδας αλλά και την Κιβωτό του Κόσμου, το καταφύγιο για άγαμες μητέρες που δημιούργησε πριν πολλά χρόνια ο πάτερ Αντώνιος. Εκεί θα διατεθούν τα έσοδα του fashion show.

 

*Θα προσφερθεί σε όλους τους σχεδιαστές που θα συμμετέχουν 6μηνο training σε ατελιέ καταξιωμένων  σχεδιαστών και κατασκευαστών ενδυμάτων.

 

*Μετά από κλήρωση που θα γίνει εκείνη την ώρα ένας νέος σχεδιαστής θα σταλεί σε σχολή του  εξωτερικού για επιπλέον σπουδές,  της οποίας τα δίδακτρα θα τα αναλάβει χορηγός μας.

 

*Η εκδήλωση θα έχει είσοδο 5€ το άτομο υπέρ της  “Κιβωτού του κόσμου”.

 

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μιχάλης Πάντος

Συνεργάτες: The Fashion Gate & Freddy MakeUp Stage

 

Δηλώσεις συμμετοχής: Τηλ: 210-8214687, E-mail: stalex@otenet.gr

 

Vulva: Το περιοδικό σε ΜΙΑ σελίδα. Η σύγχρονη ελληνική δημιουργία

σε μόδα, φωτογραφία, θέατρο, μουσική, αρθρογραφία, ρεπορτάζ δρόμου.

....................................................................................................................................................................................

Vulva: The magazine in ONE page. Contemporary hellenic creation

in fashion, photography, theatre, music, design, articles, street reportage.