Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για το New Generation Fashion Lines

>

Δέκα ημέρες έχουν απομείνει μέχρι την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016, όταν το απόγευμα, στο περιστύλιο του ιστορικού κτηρίου του Ωδείου Αθηνών επί των οδών Ρηγίλλης Βασ. Γεωργίου Β’ και Βας. Κων/νου, στην καρδιά της Αθήνας, λίγα μέτρα από το σταθμό του Μετρό στον Ευαγγελισμό, νέοι σχεδιαστές μόδας που βρίσκονται στην αρχή της καριέρας τους, θα παρουσιάσουν τις σχεδιαστικές τους δημιουργίες σε ένα fashion show ιδιαιτέρων προδιαγραφών, σε επίλεκτους καλεσμένους, σχεδιαστές, κατασκευαστές ρούχων, μεγάλα καταστήματα, και δημοσιογράφους αφιερωμένο στη “Κιβωτό του Κόσμου”.

 

Είκοσι (20) νέοι σχεδιαστές ρούχων, τελειόφοιτοι ή απόφοιτοι σχολών και τρεις (3) σχεδιαστές κοσμημάτων θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους, υπό την καθοδήγηση του Creative Director Μιχάλη Πάντου.

 

Στις 23 Ιουλίου 2016 έγινε η πρώτη συνάντηση του καλλιτεχνικού διευθυντή της διοργάνωσης με τους συμμετέχοντες σχεδιαστές. Στόχος ήταν η γνωριμία του κ. Μιχάλη Πάντου με τους σχεδιαστές και η επαφή του με το στυλ και το ύφος των συλλογών των συμμετεχόντων.

 

Στις 3 & 4 Σεπτεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση, η οποία είχε ως στόχο την εξέλιξη των εργασιών και την ολοκλήρωση των συμμετοχών, ενώ το το τελικό fitting των ρούχων στα μοντέλα έγινε στις 13 & 14 Σεπτεμβρίου 2016.

 

Το New Generations Fashion Lines (NGFS) θα διοργανώνεται δύο φορές το χρόνο και κύριος στόχος του είναι να φέρει σε επαφή τους νέους σχεδιαστές με την αγορά εργασίας αλλά και να στηρίξει οργανισμούς όπως η “Κιβωτός του κόσμου”. Ο πατέρας Αντώνιος και οι εθελοντές του, φροντίζουν εδώ και πολλά χρόνια παιδιά που τόσο έχουν ανάγκη.

 

Οι διοργανωτές, όλα τα έσοδα που θα συγκεντρώσουν από τα 5€ είσοδου του κάθε επισκέπτη, θα τα προσφέρουν υπέρ της “Κιβωτού του κόσμου”.

 

ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

 

• Τα Τ.Ε.Ι. Πειραιά προσφέρουν σε ένα σχεδιαστή που θα έχει τις προδιαγραφές για να το παρακολουθήσει, μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο σχέδιο μόδας αξίας 4.500€.

 

• Ο χορηγός “The Fashion Gate” προσφέρει ένα ετήσιο πρόγραμμα προετοιμασίας του σχεδιαστή στην αγορά εργασίας της Ελλάδας και του εξωτερικού αξίας 3.600€.

 

• Σε όλους τους συμμετέχοντες προσφέρεται πρακτική εξάσκηση έξι (6) μηνών σε ατελιέ Ελλήνων σχεδιαστών.

 

• Η εταιρεία Fashion Erotokritos χορηγός της εκδήλωσης προσφέρει ειδική έκπτωση στα υφάσματα που θα χρειαστούν οι σχεδιαστές για να ράψουν τις συλλογές τους.

 

• Τις συλλογές των σχεδιαστών θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να τις βρουν μετά το show, από τις 27/9 έως και 3/10 στο show room του χορηγού “The Fashion Gate” στη οδό Τζώρτζ 10 στη Πλατεία Κάνιγγος.

 

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη διοργάνωση και τα προφίλ των συμμετεχόντων μπορείτε να επισκεφθείτε το www.stalexpo.gr (κλικ New Generations Fashion Lines) αλλά και τη Facebook page του NGFL στο: http://bit.ly/ngfl-fb

 

Για τη Stalexpo

PR Coordination

Τζένη Οικονόμου Ρίζου

 

Το Vulva.gr είναι υπερήφανος χορηγός επικοινωνίας στήριξης του NGFL και της νέας γενιάς των Ελλήνων και Ελληνίδων σχεδιαστών και σχεδιαστριών.

 

Vulva: Το περιοδικό σε ΜΙΑ σελίδα. Η σύγχρονη ελληνική δημιουργία

σε μόδα, φωτογραφία, θέατρο, μουσική, αρθρογραφία, ρεπορτάζ δρόμου.

....................................................................................................................................................................................

Vulva: The magazine in ONE page. Contemporary hellenic creation

in fashion, photography, theatre, music, design, articles, street reportage.