Μiss J 's Land

>

Η παραμυθένια φωτογράφιση της χρονιάς

 

Σαν άλλη “Αλίκη” στη δική της αλληγορική χώρα έντυσε ο Μάριος Καραβασίλης το επιτυχημένο μοντέλο και σημερινή υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, Τζένη Οικονόμου Ρίζου, βάσει του concept που εμπνεύστηκε από την ίδια και ονόμασε “Μiss J 's Land”. Στη φωτογράφιση, που πραγματοποιήθηκε βάσει του concept, η κ. Ρίζου μεταμορφώνεται στον character της Miss J αναδεικνύοντας τις πτυχές της προσωπικότητάς της με αφαιρετικό και συγχρόνως παραμυθένιο τρόπο. Το Vulva εξασφάλισε και φιλοξενεί αποκλειστικά την ξεχωριστή φωτογράφιση που παραπέμπει σε ψηφιακή εικονογράφηση και μας ταξιδεύει στο χριστουγεννιάτικο κλίμα των ημερών κι όχι μόνο.

 

Ο Μάριος Καραβασίλης είναι ταλαντούχος σχεδιαστής, που αναδείχθηκε μέσα από τη New Designers Day της 17ης AXDW, όταν κέρδισε το βραβείο Best Trendsetter. Έκτοτε διανύει πολλά υποσχόμενη πορεία, με πρόσφατους σταθμούς τη συμμετοχή του στις διεθνείς εβδομάδες μόδας Serbia Fashion Week, Feeric Fashion Week στη Ρουμανία και Mad Mood στο Μιλάνο.

 

Credits

 

Character: Jenny Oikonomou Rizou

Art direction: Marios Karavasilis

Photo: Marina Maru Dagre

Outfits: MK by Marios.

Make up: Margarita Moneda

Hair styling: Luisa Tadevosian

 

 

Vulva: Το περιοδικό σε ΜΙΑ σελίδα. Η σύγχρονη ελληνική δημιουργία

σε μόδα, φωτογραφία, θέατρο, μουσική, αρθρογραφία, ρεπορτάζ δρόμου.

....................................................................................................................................................................................

Vulva: The magazine in ONE page. Contemporary hellenic creation

in fashion, photography, theatre, music, design, articles, street reportage.