Καλοκαίρι Ανακάλυψε την πόλη σου ξανά

 

>

Στις κούνιες

Το καλοκαίρι είναι ωραία για να πηγαίνεις για μπάνιο... Αλλά και για να μην πηγαίνεις. Είναι ωραία για να πηγαίνεις διακοπές... Αλλά και για να μην πηγαίνεις... Δεν χρειάζεται να ενδίδει κανείς στο δίπολο: Summer vacation ή Summer in the city. Γίνονται και τα δύο.

 

Το καλοκαίρι ούτως ή άλλως, η πόλη και όλα τα στοιχεία της είναι πολύ πολύ διαφορετικά. Γιατί; Όχι, γιατί σύμφωνα με το κλισέ “η Αθήνα είναι άδεια” (αυτό δεν είναι απαραιτήτως θετικό), αλλά γιατί όταν λείπει μεγάλο μέρος των κατοίκων τα πάντα φαίνονται αλλά και είναι διαφορετικά.

 

Οι κούνιες για παράδειγμα... Κάνοντας περίπατο συνειδητοποιείς ότι τα παιδάκια που θα τις κατέκλυζαν... λείπουν. Είναι ελεύθερες πάλι για εσένα. Κι έτσι θυμάσαι όχι μόνο πώς είναι να πετάς στον αέρα, αλλά πώς είναι να γεμίζουν τα πόδια σου με χώμα, πώς είναι να φρενάρεις πάνω στο έδαφος κ.λπ. Αυτό σίγουρα θα μπορούσε να συμβεί και σε άλλα σημεία που δεν έχει τύχει να σκεφτείς. Καλοκαίρι είναι... Ανακάλυψε την πόλη σου από την αρχή!

 

 

Vulva: Το περιοδικό σε ΜΙΑ σελίδα. Η σύγχρονη ελληνική δημιουργία

σε μόδα, φωτογραφία, θέατρο, μουσική, αρθρογραφία, ρεπορτάζ δρόμου.

....................................................................................................................................................................................

Vulva: The magazine in ONE page. Contemporary hellenic creation

in fashion, photography, theatre, music, design, articles, street reportage.